Skudsikre veste gaar som varmt broed


Vi skal vist tilbage til besættelsen, for at finde begivenheder der ligner.
Her er et overblik fra efteråret 2007.

Fra DR Online
http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2007/12/13/093822.htm?rss=true”

Kronologi over de seneste måneders skyderier
13. dec. 2007 09.43 København

13. december: En 21-årig mand bliver dræbt af skud i hovedet i Mimersgade på Nørrebro. En anden mand rammes i brystet, men overlever.

12. december: Flere lejligheder får gennemhullet vinduer og døre, da der bliver affyret 75 skud fra mindst tre forskellige våben mod en boligblok i Taastrup.

11. december: Høje Taastrups viceborgmesters hus er målet for en skudsalve på flere end ti skud. Motivet var tilsyneladende, at hendes søn skyldte penge i det kriminelle miljø.

10. december: Tre mænd bliver overfaldet af et tæskehold i Skovlunde, og en 20-årig mand skydes tre gange i den ene balle.

25. november: Fra en gyde ved spillebutikken Pitten i Hvidovre affyres to skud mod en 22-årig mand. Han bliver dog ikke ramt.

23. november: En 57-årig sikkerhedsvagt på Skat’s kontor på Tagensvej i København bliver skudt og dræbt på stedet, da en 46-årig mand går amok med en pistol.

18. november: Et avisbud i Kattesundet bliver det uskyldige offer, da to grupper kommer op at slås på Strøget. Han bliver ramt af skud i benet.

16. november: Den 17-årige søn af en kioskindehaver i Prinsessegade på Christianshavn bliver ramt i brystet, da to mænd affyrer ti skud mod en kunde i kiosken.

21. oktober: På Nørrekær i Rødovre bliver der affyret tre-fire skud mod en gruppe unge. Ingen bliver ramt.

30. september: En 25-årig mand bliver ramt af et skud i benet på Vejlegården i Ishøj. Han hverken ser eller hører, at der blev skudt.

17. september: Da en 22-årig mand kommer kørende hjem til Greve, bliver der affyret otte-ti skud mod ham. Han bliver ikke selv ramt, men fire skud rammer hans bil.

11. september: Fire mænd i to biler åbner ild ved et bodybuildercenter på Islevdalsvej i Rødovre. En 24-årig mand bliver ramt i benet.

5. september: En 25-årig mand bliver ramt i maven og låret af skud, da han går på Digehuset i Hundige.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Personbeskyttelse, Sikkerhed

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s