DANSKERNE ANGRIBES RIGTIGNOK AF ANDRE DANSKERE


Tak Søren Krarup!
Uddrag af: http://ekstrabladet.dk/112/article1435075.ece
“Helt usædvanligt har de danske myndigheder givet en tunesisk mand, der i 2007 spillede en nøglerolle i forbindelse med planlægning af et terrorrelateret drab på Jyllands-Postens tegner, Kurt Westergaard, dansk statsborgerskab, skriver B.T.

Det er sket på trods af, at Politiets Efterretningstjeneste (PET) rutinemæssigt gennemgår alle ansøgninger om dansk statsborgerskab og per automatik afviser alle, der kan være en trussel mod rigets sikkerhed…”

……………….
Han skal fortsat kunne opholde sig her på såkaldt tålt ophold ligesom flere andre forbrydere.
……………….

Søren Krarup i JP: 10.12.2010: http://danmark.wordpress.com/2010/12/10/desvaerre-nu-gentager-s%c3%b8ren-krarup-usandheden-eller-l%c3%b8gnen-han-kan-selv-vaelge/
”…I Danmark skal danskerne bestemme, og i Danmark skal danskerne i hvert fald bestemme, hvad det er at være dansk, og hvem der er dansker. Derfor var jeg længe før 2001 optaget af indfødsrettens skæbne i dansk lovgivning, og jeg havde i 1990′erne med dyb bekymring set, hvorledes dansk indfødsret blev kastet i grams til titusinder af fremmede, som åbenbart for alle var uden ringeste samhørighed med dansk identitet…”

……………….

Det er i tillæg særligt betryggende for danskerne i flere jyske byer, hvor gadebelysningen nu slukkes for at spare. Det blev også i sommer forsøgsvis sat i gang Århus, hvor man har byggeprojekter til 28 mia. kr. Det rigtig smarte består i, at der samtidig begyndes en billigrute med fly fra Gdansk til Tirstrup fra foråret 2011. Pris kr.133. Vi må så se hvem de mørke gader gavner mest.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Personbeskyttelse, Sikkerhed, Terror, Uncategorized, Vold

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s