Research der vil noget


PEW er mere end 30 år bagefter

Pew Research Center kan fortælle en ganske ‘opmuntrende historie’, men det lader vi medløberne og tumperne om at bringe, og ikke specielt fordi prof. Amaney A. Jamal, Princeton University udtrykker undren over “hysteriet” i Europa. Han kan ikke vide, at vi er nogle få stykker, der ved at bl.a. alle fremmedes fødsler i immigrationslandene i Vesten netop er blevet besluttet at skulle nationalitetsbetegnes efter fødestedet i optællingerne. At falde for den er ualmindeligt tumpet, hvis ikke værre, når man er leder i landet. Indvandringstallene ligner en historie fra de varme lande, og det kommer vi til nu.

Det er helt hen i vejret: “2010-2015 vil ankomme ca. 4.000 muslimer til Danmark, mens der mod periodens slutning, 2025-2030, vil komme i omegnen af 3.000, i hele perioden på fem år.”

Vi må sige: Efter den Gregorianske Kalender er der ikke fem år på et kvartal, der fire kvartaler på et år.

Opgørelsen for 2010 foreligger – vi har ret

Antal muslimer i Danmark og næsten i ethvert andet vestligt land: Kan ikke opgøres, religiøst tilhørsforhold registreres næsten ingen steder efter Den Anden Verdenskrig. Så 226.000 muslimer i Danmark i 2010 er helt hen i vejret. Det er selvfølgelig på fræk beregning, at et karakteristikum, der ikke officielt registreres og tælles, bevidst vælges med det ene formål at gøre ethvert modsvar umuligt.

Selvfølgelig kan PEW narre 70-80 procent, når der sættes ind med kostbar markedsføring i medierne, med massiv hjælp fra folk med mestendels irrelevante titl er og forudsat tingene andre steder vises på glittet papir med mange farver, der gør sin virkning på nedbrudte og vildledte folk. Prøv http://danmarksende.wordpress.com. Folk der i to generationer er blevet snydt med alt væsentligt fra de ansvarlige under skiftende regeringer, der sandelig også skal stå til ansvar for usandhederne sammen med løgnerne, der i tillæg vidste de talte usandt.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Islam, Personbeskyttelse, Statistik, Vold

2 responses to “Research der vil noget

  1. Pingback: Danmark, dejligst vang og vænge « Danmark

  2. Pingback: Definitivt sidste korrektion af de officielle antalopgørelser om indvandringen – 2010 « Danmark

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s